Dipo Producten
Probiotica, het juiste alternatief
Probiotica, het juiste alternatief
Producten

Dipobac probiotica bevat 5 verschillende goede melkzuurbacteriën en reguleert hiermee een gezonde darmflora. Tevens verhoogt het de algehele weerstand en verdrijft het ziekmakende bacterien en ziekteverwekkers met de ontlasting uit het lichaam. Snel zichtbaar resultaat. Dipobac "het juiste alternatief".

Dipo protector bevat Thijm, Oregano en Eucalypthusolie en werkt met name in de duivensport tegen o.a. Trichomoniasis(het geel), Coccidiose en wormen. Voorkomt besmetting via het drinkwater. 

Lookolie plus is een olie op basis van knoflook, aangevuld met de drie hierboven omschreven oliën. De toevoeging van bladgroen geeft deze olie wat extra vitamines mee. Verdrijft micro organismen. werkt bloedzuiverend, verbetert de algehele conditie en verhoogt de weerstand.

Dipo propolis is een van de weinige stoffen waaraan een natuurlijke antibiotische werking wordt toegeschreven. Regelmatige verstrekkingen geven een topconditie en de hoogste graad van weerstand. Dipo propolis houdt de luchtwegen vrij en remt de groei van schimmels en bacteriën. Behoed het drinkwater zelfs bij hogere temperaturen tegen bacteriegroei.
HomeProductenWebwinkelFoto'sContactFavoriete links